Újabb műfüves pálya épülhet Ózdon – na ugye, van itt pénz, csak a béremelésekre nincs

Megosztás

Napokon belül megindulhat a beruházás megvalósítása a borsodi városban. Sikeres volt a tao-pályázat. Nem kell itt félni, hogy nincs pénz, meg magas az eladósodás, hiszen a focira mindig lesz pénz, amíg Orbán Viktor van hatalmon.

Az elmúlt időszakban a Sajóvölgye Focisuli már szerepet vállalt az ózdi labdarúgás újraindításában, hiszen az U19-es együttest Ózd-Sajóvölgye néven szerepelteti a felnőttbajnokságban. A csapat megnyerte a megyei II. osztályt, így két év alatt sikerült szintet lépni. Emellett rövidesen egy nagyobb volumenű beruházás is megvalósul a Városi Stadionban, amely ugyancsak a Sajóvölgyéhez kötődik – írja a Boon.hu

Az egyesület sikeres taopályázatának köszönhetően egy 42×44 méter nagyságú, palánkkal kerített, villanyvilágítással ellátott, műfüves borítású sportpálya épül meg Ózdon, a Városi Stadionban. A küzdőtér elsősorban az alsóbb korosztályok számára nyújt majd újabb felületet az edzések, mérkőzések, különféle felkészülési tornák lebonyolítására. 

– Bízom benne, hogy az új pálya megépítése jól szolgálja majd az ózdi utánpótláscsapatok és játékosok fejlődését, és hamarosan az Ózd-Sajóvölgye felnőttegyüttesében láthatjuk őket viszont, ahol az idei évhez hasonló sikerekkel fognak minket megörvendeztetni a jövőben is – fogalmazott Riz Gábor országgyűlési képviselő. – Egyúttal szeretném a köszönetemet kifejezni Ózd város vezetésének, hogy a terület mellett anyagi áldozatot is vállalt a fejlesztés érdekében. 

Valamit az egészségügyért és az oktatásért is tegyünk végre…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek